Villa Kommodor - Tilava huvila Ahvenanmaalla - veneily, kalastus, loma jne.

Saaristokiinteistö Villa Kommodor sijaitsee vain puolen tunnin ajomatkan päässä Maarianhaminasta ja kymmenen minuutin ajon päässä Långnäsin satamasta, joihin kumpaankin saapuu niin Viking Line kuin Silja Line Suomesta ja Ruotsista. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Eckerön satama, josta useita päivittäisiä kahden tunnin laivayhteyksiä Eckerölinjalla Ruotsiin Grisslehamniin. Maarianhaminasta on myös lentoyhteydet niin Suomeen kun Ruotsiin. Myös Finnlines on aloittanut liikennöimään reitillä Naantali - Långnäs - Kapellskär.

Tilat

Majoittumistilaa on Villa Kommodorissa 10 henkilölle, joten voitte hyvin viettää lomaa esimerkiksi jonkun toisen tuttavaperheen kanssa yhdessä. Käytössänne on koko kiinteistö, johon kuuluu noin 120 m2 päärakennus, kaksi vierastupaa, venevaja veneellä ja noin hehtaarin kokoinen piha-alue omalla rannalla. Täällä pysyy ryhmä koossa.

Soutuveneitä, sauna, grilli, takka ja polttopuut on. Liinavaatteet ja loppusiivous saatavissa.

Villa Kommodorilla on myös oma hiekkaranta, venevaja ja kaksi laituria ja veneramppi (yksityinen ajotie omalle rannnalle).

FREE Internet WIFI 1.5 - 1.10

Harrastukset ja kokoukset

Haluatteko esimerkiksi harrastaa kalastusta (hyvät kalastusvedet), veneilyä, pallopelejä, suunnistusta, kuntoilua, pyöräilyä, metsästystä? Kaikki on mahdollista. Kertokaa toivomuksistanne.

Täällä on myös hyvä pitää kokoukset, asiakastapaamiset, koulutustilaisuudet, edustamiset, palaverit, johtoryhmien- ja hallitusten kokoukset jne. Täällä syntyy tuloksia. Tilaisuuksienne järjestelyissä avustamme toivomustenne mukaan.

Sijainti

Noin 400 asukkaan Lumparland on Suomen pienimpiä kuntia. Kunta tarjoaa nähtävyyksiä ja kauniin ja rauhallisen saaristoluonnon. Kunnasta löytyy hyvin varustettu maalaiskauppa. Villa Kommodorin läheisyydessä on Ahvenanmaan vanhin puukirkko jonka vierestä löytyy pienille lapsille hyvä hiekkaranta ruokapöytineen, pelikenttineen jne.

Museo alue ”Sågkvarnen i Lumparland”.  Avoinna kesäisin. 2km Villa Kommodorista: https://www.facebook.com/S%C3%A5gkvarnen-i-Lumparland-274855499383900/

Kymmenen minuutin ajomatkan päässä on Svinön satama, josta on useita päivittäisiä lauttayhteyksiä Föglön Degerbyhyn, minne laivamatka kestää noin puoli tuntia. Myös Långnäsin satamasta on useita päivittäisiä lauttayhteyksiä Ahvenanmaan kauniiseen saaristoon. Eri saaristolautayhteyksillä pääsee Långnäsista myös Manner-Suomen Korppooseen ja Kustaviin. Lumparlandista on myös päivittäinen linja-autoyhteys Maarianhaminaan. 

Saaristolautta- ja linja-autoliikenne

Vuokraus

Villa Kommodoria vuokrataan kesäaikoina pääsääntöisesti viikon jaksoissa (sunnuntai – sunnuntai). Elokuun lopulta kesäkuun puoleen väliin on myös mahdollisuus vuokrata vuorokausihinnalla.

Polkupyörien ja lisäveneiden vuokraus

Tiedustelut ja varaukset:

Stefan Ekholm Perhe Ekholm
Kokinkyläntie 36 A
02200 Espoo


Sähköposti: kommodor(A)netti.fi  > vaihda (A) merkki @ merkiksi
Puhelin: +358 50 4061976 (+358 50 3813852)

 

       


Hinnat 2023:

28.4 - 7.5 ja 3.9 - 31.12
Vuorokausi 380€
1 viikko 1.750€
2 viikkoa 2.990€
 
7.5 - 3.9
Vuorokausi 470€
1 viikko 2.590€
2 viikkoa 4.590€

Vuorokausihinta, minimi 2 vrk.

Kahden ja yli kahden viikon varauksista toiselle ja seuraaville viikoille 20 % alennus.

Kohteen osoite:
Lumpovägen 288
Lumparland
Ahvenanmaa

Kalastusopas veneellä:
Vidar Häggblom, Lumparland
+ 358 40 528 1828,  vidar@aland.net

Guided By Per, Lumparland
+358 40 6795840, per.sidback@gmail.com

New for 2023

Galleria

Klikkaa kerran kuvaan/artikkeliin niin saat sen suuremmaksi.

PICTURES 2020

GÅRDSPLAN - PIHAPIIRI - YARD

INOMHUS - SISÄTILAT - INTERIOR

STRAND – RANTA - SEASHORE

NÄR OMRÅDE - LÄHIKYLÄ - SURROUNDING VILLAGE

AKTIVITETER - AKTIVITEETTEJÄ - ACTIVITIES

Referensseja

Klikkaa kerran kuvaan/artikkeliin niin saat sen suuremmaksi.

Video


Kartta


Näytä suurempi kartta